Kurs i babytecken

Vill du öka kommunikationen med ditt barn och samtidigt ha en rolig stund med sång, pekboksläsning och bus? Gå Nära bebis uppskattade kurs i babytecken för barn 4-18 månader. Vi ses under fem tillfällen. Boken Babytecken av Ulrika Casselbrant ingår som kursmaterial.

Innehåll

Nära bebis kurs i babytecken är en härlig blandning av babytecken, babyrytmik och pekboksklubb. Under kursen ges en introduktion till babytecken och vi går igenom ca 250 tecken ni kan använda er av i er vardag. Vi sjunger, läser och busar också med tecken och ni får många tips på hur ni fortsätter med babytecken efter kursen.

Kursledare

Kursledare är Ulrika Casselbrant, författare till boken Babytecken. Ulrika har initierat och driver Nära bebis och Blöjfri bebis. Ulrika har babytecknat med båda sina barn och har ett stort intresse för kommunikation och språk. Ulrika har utbildning i teckenspråk.

Plats

Stockholm: Solberga, 10 min promenad från Älvsjö Station

Tid

Fem kurstillfällen: Tisdag 30 jan och 6, 13, 20 feb samt 6 mars 2018 kl 10.30-12.00

Pris för fem kurstillfällen

995kr/vuxen Stockholm

Anmälan

Anmäl dig och ditt barn till kursen genom att skicka ett mail till info@narabebis.se. Anmälan är bindande (avboka senast en vecka före kursstart eller mot uppvisande av läkarintyg). Begränsat antal platser.

Vad tycker föräldrar och barn om kursen?

”Enkelt att ta in och roligt upplägg”

”Roligt! Kursen har gjort att jag vill fortsätta teckna”

”Hoppas den ges i höst så att pappa kan gå!”

 

Nära bebis kurser bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV

 

Vad händer mer hos Nära bebis?