Kurs i bära barn

Kom igång med att bära ditt barn i vävd sjal eller utveckla dina färdigheter i bärande genom Nära bebis kurser i att knyta med vävd sjal på mage, rygg, rygg avancerat, höftknyt och tvillingbärande. Kurserna hålls av Ulrika Casselbrant som är bärabarn-coach (också kallat bärandekonsult), babypottningscoach och doula. Du kan även boka individuell vägledning i bärande med Ulrika.

 

Kurserna i bärande har just nu paus.

 

Kurs i bärande – grundläggande nivå, bära med vävd sjal på mage

Stockholm

Kom igång med att bära ditt barn med vävd sjal på magen. Vi träffas vid ett tillfälle, á 2 timmar och 15 minuter, och går igenom ergonomi, säkerhet och två grundläggande knyt för att bära med vävd sjal på mage – omslutet kryss och känguru. Vi går även igenom hur du kan amma och flaskmata i vävd sjal. Du är varmt välkommen att ta med egna sjalar eller knyta med Nära bebis sjalar. Din bebis är varmt välkommen att vara med. På plats finns också viktade dockor du kan öva med om du vill. Kursen bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV. Workshoppen hålls i Solberga, 10 minuters promenad från Älvsjö station i Stockholm. För att anmäla dig till workshoppen skicka ett mail till info@narabebis.se.

 

Kurs i bärande – grundläggande nivå, bära med vävd sjal på rygg

Stockholm

Kom igång med att bära ditt barn i vävd sjal på ryggen. För att gå denna workshop bör du vara van vid att bära ditt barn på mage i vävd sjal. Vi träffas vid ett tillfälle, á 2 timmar och 15 minuter, och går igenom ergonomi, säkerhet, hur du på ett säkert sätt får upp ditt barn på ryggen samt ett grundläggande knyt för att bära med vävd sjal på ryggen – enkel ryggsäck med olika avslut. Du är varmt välkommen att ta med egna sjalar eller knyta med Nära bebis sjalar. Din bebis är varmt välkommen att vara med. På plats finns också viktade dockor du kan öva med om du vill. Kursen bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV. Workshoppen hålls i Solberga, 10 minuters promenad från Älvsjö station i Stockholm. För att anmäla dig till workshoppen skicka ett mail till info@narabebis.se.

 

 

Kurs i tvillingbärande, grundläggande nivå, bära tandem med vävd sjal på mage.

Stockholm

Har du tvillingar och vill komma igång med att bära dem i vävd sjal på mage? Vid Nära bebis kurs i tvillingbärande på mage går vi igenom ergonomi, säkerhet och två knyt för att bära tvillingar med vävd sjal på mage. Vi går även igenom hur du kan amma och flaskmata i vävd sjal. Du är varmt välkommen att ta med egna sjalar eller knyta med Nära bebis sjalar. På plats finns viktade dockor du kan öva med om du vill. Dina bebisar är också varmt välkomna att följa med. Om du vill kan du ha med någon som hjälper dig med barnen under workshoppen. Kursen bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV. Workshoppen hålls i Solberga, 10 minuters promenad från Älvsjö station i Stockholm. För att anmäla dig till workshoppen skicka ett mail till info@narabebis.se.

 

 

Workshop i bärande – grundläggande nivå, bära med vävd sjal på höften

Stockholm

Kom igång med att bära ditt barn i vävd sjal på höften. Vi går igenom ergonomi, säkerhet och tre grundläggande knyt för att bära med vävd sjal på höften – ringsjal, slipknot/löpknut med korsjal och robins hip carry med långsjal. Du är varmt välkommen att ta med egna sjalar eller knyta med Nära bebis sjalar. Din bebis är varmt välkommen att vara med. På plats finns också viktade dockor du kan öva med om du vill. Kursen bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV. Workshoppen hålls i Solberga, 10 minuters promenad från Älvsjö station i Stockholm. För att anmäla dig till workshoppen skicka ett mail till info@narabebis.se.

 

 

Workshop i bärande – avancerad nivå bära med vävd sjal på ryggen

Stockholm

Är ditt barn över åtta månader och du vill lära dig fler bekväma ryggknyt? För att gå denna workshop bör du vara van vid att bära ditt barn på mage i vävd sjal och även testat på att bära ditt barn i vävd sjal på ryggen. Vi går igenom dubbel hammock samt ett till två snabbare ryggknyt. Du är varmt välkommen att ta med egna sjalar eller knyta med Nära bebis sjalar. Din bebis är varmt välkommen att vara med. På plats finns också viktade dockor du kan öva med om du vill.Kursen bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV. Workshoppen hålls i Solberga, 10 minuters promenad från Älvsjö station i Stockholm. För att anmäla dig till workshoppen skicka ett mail till info@narabebis.se.

 

Vad händer mer hos Nära bebis?

 

Nära bebis kurser bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV