Föreläsning/Kurs/Coachning

Är du nyfiken på babypottning/EC, tygblöjor, bära barn eller babytecken?

Nära bebis finns i Stockholm och drivs av Ulrika Casselbrant som är certifierad EC-mentor genom Diaperfreebaby.org och även bärabarn-coach med utbildning hos Slingababy och Trageshule UK. Ulrika föreläser och ger vägledning i babypottning/EC, potträning, tygblöjor, bära barn, BLW och babytecken för gravida, föräldrar och vårdpersonal. Sedan 2017 utbildar Ulrika peer supporters inom babypottning och barnbärande.

Kommande föreläsningar och kurser våren och hösten 2017

Konferens på temat bära barn

En heldag med tre föreläsare samt paneldebatt – Kerstin Uvnäs Moberg (en av de främsta inom oxytocinforskningen), Henrik Nordahl (troligen pratar Henrik om bärande och pappor, forskningschef Ergobaby) och Mel Cyrille (kommer inom kort ut med en bok om att bära barn i famnen, driver bärabarn-skolan Carried i England.). Mer info om Bära barn konferens 2017

Konferens bära barn

 

Peersupporter i babypottning och barnbärande

Nära bebis & Blöjfri bebis erbjuder nu en kurs där du utbildar dig till peersupporter (förälder stödjer förälder) i barnbärande och babypottning. För att gå kursen bör du vara van vid att bära i bärsjal eller ergonomisk sele samt ha praktiserat babypottning på någon nivå med ditt barn. Mer information om kursen.

Luleå

12-13 augusti 2017
Pris: 1800kr (Kurslitteratur ingår)
Plats: Luleå

Stockholm

Bära barn
Hösten 2017
Pris: 1250kr (Kurslitteratur ingår)
Plats: Solberga/Älvsjö, Stockholm

Babypottning
Hösten 2017
Pris: 1250kr (Kurslitteratur ingår)
Plats: Solberga/Älvsjö, Stockholm

 

 

Workshop i bärande – grundläggande nivå, bära med vävd sjal på mage

Falun

Kom igång med att bära ditt barn i vävd sjal. Vi går igenom ergonomi, säkerhet och två grundläggande knyt för att bära med vävd sjal på mage – omslutet kryss och känguru. Vi går även igenom hur du kan amma/flaskmata i vävd sjal. Mer info samt anmälan.

Måndag 2 maj kl 10-12

Pris: 375 kr, 2 timmar

 

Workshop i bärande – grundläggande nivå, bära med vävd sjal på rygg

Falun

Kom igång med att bära ditt barn i vävd sjal på ryggen. För att gå denna workshop bör du vara van vid att bära ditt barn på mage i vävd sjal. Vi går igenom ergonomi, säkerhet och ett grundläggande knyt för att bära med vävd sjal på ryggen – enkel ryggsäck med olika avslut. Mer info samt anmälan.

Onsdagen 28 juni kl 13-15

Pris: 450 kr, 2 timmar

 

 

Föreläsning om babypottning och babytecken

Falun

Torsdagen 28 juni kl 16.30-18.00

Pris: 200 kr, 1,5 timmar

Mer info samt anmälan

 

Boka föreläsning

Är ni en mindre eller större grupp gravida, föräldrar eller vårdpersonal och vill anlita Nära bebis som föreläsare skicka en föreläsningsförfrågan till info@narabebis.se. Nära bebis föreläser i Stockholm med omnejd.

 

Boka bärabarn-coachning

Du kan också boka Nära bebis för vägledning i barnbärande. Nära bebis utgår då precis från dina behov och ger vägledning i säkerhet och ergonomi, trikåsjal, knyt med vävd sjal (mage, höft och rygg), ringsjal, bärsele och beh dai mfl. Vi går igenom de sjalar eller selar du redan har eller så provar du sjalar/selar utifrån Nära bebis sjal- och selebibliotek. För att boka sjal/sele-coachning skicka ett mail till info@narabebis.se.
550kr/timmen, hos mig i Solberga (nära Älvsjö centrum).
750 kr/timmen om jag istället kommer till er (inom Stockholm).

 

Boka babypottning/pottränings-coachning

Känns det svårt att komma igång babypottning eller har ni kommit in i en fas då babypottning känns trixigt. Nära bebis erbjuder babypottningscoahning med Ulrika Casselbrant – via skype eller mail/fb-chat. För att boka babypottnings-coachning skicka ett mail till info@narabebis.se.
275 kr 30 minuter
475 kr 60 minuter