Föreläsning – Kurs – Coachning

Är du nyfiken på babypottning/EC, bära barn eller babytecken?

Nära bebis finns i Stockholm och drivs av Ulrika Casselbrant som är certifierad EC-mentor genom Diaperfreebaby.org och även bärabarn-coach med utbildning hos Slingababy och Trageshule UK. Ulrika föreläser och ger vägledning i babypottning/EC, potträning, tygblöjor, bära barn, BLW och babytecken för gravida, föräldrar och vårdpersonal.  Sedan 2017 utbildar Ulrika peer supporters inom babypottning och barnbärande. Ulrika är även utbildad doula hos ODIS och FUR-Föda utan rädsla.

Kommande föreläsningar och kurser hösten 2017:

Konferens på temat bära barn

En heldag med tre föreläsare samt paneldebatt – Kerstin Uvnäs Moberg (en av de främsta inom oxytocinforskningen), Henrik Nordahl (forskningschef Ergobaby) och Mel Cyrille (kommer inom kort ut med en bok om att bära barn i famnen, driver bärabarn-skolan Carried i England.). Mer info om Bära barn konferens 2017 samt anmälan


Mer info om Bära barn konferens 2017 samt anmälan

 

Peersupporter i babypottning och barnbärande

Nära bebis & Blöjfri bebis erbjuder nu en kurs där du utbildar dig till peersupporter (förälder stödjer förälder) i barnbärande och babypottning. För att gå kursen bör du vara van vid att bära i bärsjal eller ergonomisk sele samt ha praktiserat babypottning på någon nivå med ditt barn. Mer information om kursen till peer supporter samt anmälan

Kommande kurser:

Malmö

23 mars – babypottning
24 mars – bära barn

Stockholm

april – babypottning
april – bära barn

Mer information om kursen till peer supporter samt anmälan

 

 

 

Kurs i bärande

Stockholm

Kom igång med att bära ditt barn i vävd bärsjal eller utveckla dina färdigheter i bärande genom Nära bebis kurser i bärande.

Höstens kurser:

  • Knyta med vävd sjal på mage  grundläggande nivå
  • Knyta med vävd sjal på rygg grundläggande nivå
  • Knyta med vävd sjal på rygg avancerad nivå
  • Knyta med vävd sjal på höften grundläggande nivå
  • Tvillingbärande grundläggande nivå

Mer info om Nära bebis kurser i bärande samt anmälan

 

 

 

 

Kurs i babytecken

Stockholm

Vill du öka kommunikationen med ditt barn och samtidigt ha en rolig stund med sång, pekboksläsning och bus? Gå Nära bebis uppskattade kurs i babyecken för barn 4-18 månader och deras föräldrar. Kostnaden är 995kr/vuxen för fem tillfällen. Boken Babytecken av Ulrika Casselbrant ingår som kursmaterial.

Nära bebis kurs i babytecken är en härlig blandning av babytecken, babyrytmik och pekboksklubb. Under kursen ges en introduktion till babytecken och vi går igenom ca 250 tecken ni kan använda er av i er vardag. Vi sjunger, läser och busar med tecken och ni får också många tips på hur ni fortsätter med babytecken efter kursen.

Mer information om Nära bebis kurs i babytecken samt anmälan

 

 

 

Vägledning i bära barn eller babypottning/potträning

Du kan boka Ulrika Casselbrant för individuell vägledning i barnbärande, babypottning och potträning. Vi utgår då precis från dina behov.

Mer information och boka Ulrika för individuell vägledning

 

 

Boka föreläsning

Är ni en mindre eller större grupp gravida, föräldrar eller vårdpersonal och vill anlita Ulrika Casselbrant som föreläsare skicka en föreläsningsförfrågan till info@narabebis.se. Nära bebis föreläser främst i Stockholm med omnejd.
Mer information om att boka Ulrika Casselbrant som föreläsare

 

 

 

Stöd vid förlossningen Doula

Ulrika Casselbrant som driver Nära bebis är även doula. En doula ger stöd och trygghet under förlossningen till både den födande och eventuell partner.
 Mer information och boka Ulrika som doula

 

 

 

Nära bebis peer supporters i babypottning och bära barn i Sverige

Nära bebis/Blöjfri bebis har utbildat ett gäng peer supporters i babypottning och bära barn under 2017. De anordnar bland annat sjalträffar, sjalbibliotek, studiecirklar och ger vägledning i babypottning och bärande.

Kontaktuppgifter till Nära bebis peer supporters

 

Nära bebis kurser bedrivs i samarrangemang med studieförbundet NBV