Blöjfri bebis böcker – sommarrabatt

Firar in sommaren med rabatt på samtliga Blöjfri bebis böcker i Blöjfri bebis webshop hela juni.

Passa på att komma igång med, eller få en skjuts i, babypottning, potträning, babytecken, BLW m.m

Om Blöjfri bebis böcker

Ulrika Casselbrant som driver Nära bebis och Blöjfri bebis har författat och gett ut flertalet böcker på temat lyhört föräldraskap. Pågående bokprojekt är en bok om att bära barn i bärsjal, bärsele och i famnen.

Bok Bebis på pottan
Bebis på pottan (2014) av Ulrika Casselbrant
Allt du behöver veta om babypottning/EC och potträning, barn 0-3år. Hur ni kommer igång oavsett barnets ålder, råd och stöd på vägen, forskning, föräldrars, berättelser,
och mycket mer.

Se Ulrika Casselbrant berätta om babypottning och potträning i TV4 Nyhetsmorgon

Till Blöjfri bebis webshop

 

Potträning
Potträning (2014) av Ulrika Casselbrant
För en smidig Potträning, barn 1,5-3år.

Lyssna på BVC-podden när Ulrika Casselbrant pratar om potträning med barnpsykologen Malin Bergström.

Till Blöjfri bebis webshop

 

babytecken-bok
Babytecken (2016) av Ulrika Casselbrant
Boken Babytecken ger dig inspiration och vägledning för att komma igång med babytecken. Ta del av teckenillustrationer, sånger och många tips på hur babytecken blir en rolig och hjälpsam del av er vardag. Boken ger dig inblick i andra föräldrars erfarenheter av babytecken och vad forskning säger om ämnet. Du som är förskolepedagog
och intresserad av att praktisera babytecken i er verksamhet har också glädje av denna bok.

Se Ulrika Casselbrant berätta om babytecken och boken i Aftonbladets Älskade unge

Till Blöjfri bebis webshop

 

100 gånger amning (2016) av Jennie Bondesson
BLW – barnstyrd tillvänjning av fast föda blir mer och mer populärt i Sverige. BLW innebär att bebisen äter alldeles själv från start och själv väljer hur och i vilken takt den ska komma igång med att utforska mat. BLW är ett vänligt och lyhört sätt att introducera familjens mat och passar perfekt för familjer som vill minimera jobbet och maximera myset vid middagsbordet.I den här boken får du veta allt du behöver för att starta en fantastisk matresa tillsammans med din bebis. Hoppa över burkpuré, välling och bebisgröt och låt i stället ditt barn njuta av familjens goda mat direkt! Du kommer att få handfasta tips på hur man praktiserar BLW och samtidigt följer svenska näringsrekommendationer.

Se Ulrika Casselbrant berätta om BLW i Aftonbladets Älskade unge

Till Blöjfri bebis webshop

 

amningsboken-utkast-omslag-02-300px
100 gånger amning
(2016) redaktör Ulrika Casselbrant
Fotoboken 100 gånger amning ger en unik inblick i amning i vår samtid. Amning sker överallt och vid alla tider på dygnet. Det kan vara både underbart, knöligt, smidigt och frustrerande. Varje enskilt barn- och föräldrapar har sin unika amningsresa. Till detta bokprojekt har över 100 ammande i 400 bilder velat dela med sig av sina erfarenheter av amning. I boken bjuds vi på ett urval. Varsågoda – amning med barn 0-3 år, från vardag, fest och fjäll.

Till Blöjfri bebis webshop

 

Bajsmonstret (2016) av Ulrika Casselbrant

Det snälla Bajsmonstret behöver kiss för att kunna vattna sina blommor. Det längtar också efter bajs. Bajsmonstret är boken för barn som har svårt att släppa blöjan. Boken uppskattas också av torra barn som tycker kiss och bajs är det roligaste som finns.

Till Blöjfri bebis webshop

 

Bajsmonstret – målarbok (2016) av Ulrika Casselbrant
Det snälla Bajsmonstret behöver kiss för att kunna vattna sina blommor. Det längtar också efter bajs.

Bajsmonstret är boken för barn som har svårt att släppa blöjan. Boken uppskattas också av torra barn som tycker kiss och bajs är det roligaste som finns. I Bajsmonstret – målarbok kan ni själva färglägga Bajsmonstrets härliga berättelse.

Till Blöjfri bebis webshop