Individuell vägledning i bära barn, babypottning och potträning

Boka bärabarn-coachning

Vid individuell vägledning i bärande utgår vi från precis dina och din bebis behov. Nära bebis erbjuder vägledning i säkerhet och ergonomi, barn med särskillda behov, trikåsjal, knyt med vävd sjal (mage, höft, rygg och tandembärande), ringsjal, bärsele och beh dai mfl. Vi går igenom de sjalar eller selar du redan har eller så provar du sjalar/selar utifrån Nära bebis sjal- och selebibliotek. För att boka sjal/sele-coachning skicka ett mail till info@narabebis.se.

Alternativ 1 – Hos mig i Solberga (nära Älvsjö centrum)
60 min 1000kr
90 minuter 1350 kr

Alternativ 2 – Jag kommer istället till er (inom Stockholm)
60 min 1500 kr
90 minuter 1850 kr

Boka babypottning/pottränings-coachning

Känns det svårt att komma igång babypottning eller har ni kommit in i en fas då babypottning känns trixigt. Nära bebis erbjuder babypottningscoahning med Ulrika Casselbrant – via telefon, skype eller mail/fb-chat. För att boka babypottnings-coachning skicka ett mail till info@narabebis.se.

30 minuter 750 kr
60 minuter 1300 kr

Vem träffar jag vid vägledning i bärande och babypottning/potträning?

Ulrika Casselbrant som driver Nära bebis är utbildad bärabarncoach (även kallad bärandekonsult) och ger individuell vägledning i barnbärande och babypottning/potträning. Ulrika har flerårig erfarenhet av vägledning i bärande och babypottning/potträning. Hon är författare till boken Bebis på pottan och skriver nu på en bok om bära barn. Ulrika är babypottnings/EC-coach genom Diaper free baby. Utbildad till bärabarncoach hos Slingababy samt Trageshule UK.

Sedan januari 2017 utbildar Ulrika peer supporters i babypottning och potträning.

Vad händer mer hos Nära bebis?